Ik ben Babette *******, 32 jaar en ik werk op freelance basis als copywriter en marketeer. Ik werk momenteel aan verschillende opdrachten, zowel on- als offline. Zo schrijf ik de websiteteksten voor diverse mkb'ers, werk ik scripts uit voor een mediabedrijf, beheer ik de sociale mediakanalen voor verschillende opdrachtgevers, schrijf ik wekelijks blogartikelen voor verschillende doelgroepen/branches en doe ik momenteel de eindredactie van een magazine gericht op de bouw. Ik heb heel veel ervaring in het doen van research, maar het komt ook geregeld voor dat ik een (kort) interview afneem om de teksten op de juiste manier te schrijven. Mijn interesse is mijn kracht en ben ik niet bekend in een bepaald vakgebied? Of weet ik er inhoudelijk gewoonweg te weinig vanaf? Dan mag je verwachten dat ik ervoor zorg dat ik me ontwikkel tot de specialist in ieder vakgebied. Research doe ik zelfstandig, ik ben leergierig en ik schroom niet om contacten te leggen om mijn vragen beantwoord te krijgen of informatie te verkrijgen.

Naast mijn werk als copywriter ben ik jarenlang werkzaam geweest als SEA-specialist bij een marketingbureau. Het opzetten, analyseren, bijsturen en in kaart brengen van campagnes in Google Adwords zijn voor mij dus geen probleem. Daarnaast ben ik ook bekend met Google Analytics en Tag Manager. Ik weet als geen anders om een SEA-campagne op de juiste manier te laten converteren, in te spelen op trends en landingspagina's te analyseren en waar nodig aan te passen.

Plaatsingen op social media kan ik zelfstandig oppakken en ik ben bekend met Canva, Hootsuite en Business Manager. Daarnaast ben ik bekend met het verwerken van keywords, SEO-opmaak, HTML, in- en outbound links en andere SEO voorwaarden. Plaatsingen van de teksten in CMS-systemen zoals WordPress kan ik zelfstandig oppakken en ook het inplannen van content is voor mij geen enkel probleem.

  • Project description
  • Communication
  • Terms of payment
  • Professionalism
  • Quality
  • Communication
  • Deadline
  • Professionalism
Operation failed!
Please try again later. If the problem persists contact support.