Back
Available
Premium

Marijke

(5.0/5.0)
Field of work Grafisch ontwerp & Webdesign
Location Luttelgeest, Flevoland, NL
Availability 40 hours per week
Rate € 40 per hour
Profile views 6399

Creatieve grafisch ontwerper en webdesigner met 6+ jaar ervaring en meer dan 40 tevreden klanten. Specialisatie in logo's, branding en UI-******.

WAT IK DOE
Ik breng jouw verhaal in beeld!

Je bent (terecht) laaiend enthousiast over je eigen dienst of product. Nu alleen nog even de rest van de wereld overtuigen. En omdat wij mensen nu eenmaal visuele wezens zijn, kun je dit het beste doen, jawel, met beelden. Klinkt ingewikkeld? Geen zorgen, ik help je met alle liefde aan boeiende visuele ervaringen met een perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit. Dankzij unieke en effectieve ontwerpen breng ik jouw verhaal tot leven.

DIENSTEN

✓ Logo en identity ******
Een uniek en herkenbaar logo is de basis van een goede visuele identiteit. Ik ontwerp graag jouw logo en zorg dat het goed bij jou en je onderneming past. Bij het ontwerpen van je logo zal ik je een hoop vragen stellen om alles over jou en je bedrijf te weten te komen, ook doe ik onderzoek doen naar je doelgroep en concurrenten en neem je vervolgens mee in mijn ontwerpproces, om uiteindelijk jouw perfecte logo op te leveren. Ik bied ook de mogelijkheid om naast je logo je volledige identiteit te ontwikkelen, zodat je online en offline media altijd een mooi geheel vormen.

✓ Print & Digital ******
Ik verzorg grafisch ontwerp voor zowel digitale als geprinte doeleinden. Denk bij ‘Print’ aan posters, brochures, visitekaartjes en verpakkingsmateriaal. ‘Digital ******’ gaat onder andere over de vormgeving van social media uitingen, e-mailings, online magazines en presentaties. Al je geprinte en digitale media hebben goede vormgeving nodig! We kijken samen naar wat je doel is en wat je hiervoor nodig hebt. Vervolgens lever ik een ontwerp om dit doel mee te kunnen bereiken. Ook kan ik de productie voor je uit handen nemen, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

✓ Webdesign
Een opvallende en gebruiksvriendelijke website is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Je website is vaak de eerste indruk die iemand krijgt van jou onderneming. Ik help je daarom graag met het ontwerpen en realiseren van een website die precies voldoet aan jouw wensen. Dit kan een informatieve bedrijfswebsite zijn, portfolio of zelfs een webwinkel. Natuurlijk met veel aandacht voor een passend ****** en optimale gebruiksvriendelijkheid. Zodat je ook online een professionele uitstraling hebt, waar je indruk mee maakt.

_____

Wil je meer weten over mij? Of ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen? Ik beantwoord graag je vragen. Neem contact op en je hoort snel van mij!

Neem ook gerust een kijkje op mijn website: ************/

  • Project description
  • Communication
  • Terms of payment
  • Professionalism
  • Quality
  • Communication
  • Deadline
  • Professionalism
Operation failed!
Please try again later. If the problem persists contact support.